PELEGRINATGE 2015 DEL 13 AL 17 DE JUNY

LOURDES
L’ALEGRIA DE TORNAR-HI   Hola!!!  Ja hi tornem a ser!!! Arriba la primavera, i un dia un es pregunta..¿quan es va a Lourdes?... Del 13 al 17 de juny, diu el paper…¡Ostres! Això és d’aquí quatre dies!!,...i de cop,…pam!!…allò es produeix…. Un pensament que et recorda aquells moments passats a l’esplanada acompanyant i parlant amb la persona asseguda en el xinet, en la cadira de rodes, o a peu agafat tots dos del braç; aquelles rialles amb els peregrins i voluntaris com tu que donen tot i més per acollir i fer un servei cap als altres, aquelles sobretaules i tertúlies amb els que com tu están a l’Accueil,…  Aquella pregària feta a la gruta, tocar la roca humida mentre t’omples de pau i harmonia, i abans de marxar, girar-te, mirar amunt i amb tot el teu cor dir-li: GRÀCIES…. Gràcies de nou per poder tornar a contemplar tota aquesta germanor, tota aquesta fe i alegria que impregna els cors de les persones…, el del més petit que s’ho passa pipa jugant amb altres nens i nenes com ell; el del jove que està ple d’energia, que anima el pelegrinatge i prepara coses,  i que ha format una gran colla d’amics i amigues que duraran per sempre; el del no tan jove que dóna un cop de mà en el que faci falta, i que després de la jornada, seu amb els que potser només veu un cop l’any, a gaudir d’una bona tassa de café o d’una cervessa; el d’aquella persona gran que de l’empenta i les ganes que encara li queden troba uns dies per acompanyar els malalts, dedicar-se als altres, sentir-se viu i amb les piles carregades; i el de la persona més gran, que potser abans acompanyava i ara és acompanyat, mentre contempla tota aquesta comunió de persones amb felicitat,  amb la seva mirada plena d’experiència, lliçons de vida, i mil anècdotes que podria explicar d’anys de pelegrinatge.
  I així, tots ens convertim en missió, en la missió de donar quelcom del nostre temps, de donar el millor d’un mateix i de rebre el millor dels altres, mentre des del primer fins a l’últim acte, ens reunim tots al voltant de la Paraula, la Convivència, l’Alegria, la Pau i l’Esperança.
   Ai Lourdes…, quants records…..I ara, vés a l’armari, que, o bé hi ha una maleta que encara té l’etiqueta de l’any passat i en vol una de nova, o hi ha una maleta que fa anys que no li posen, i que després d’un llarg temps, vol tornar a viure aquesta gran i inolvidable experiència.

  T’ho perdràs???  Vine, redescobreix el nou espai Gruta i torna’t a enamorar de la màgia de Lourdes.

  PD: I com l’any passat, tothom que vingui al pelegrinatge podrà tornar a participar en la segona edició del Concurs de Fotografia, “Instants del Pelegrinatge”. Fes una foto i guanya una inscripció gratuïta!!

     I pels Pelegrins, una novetat…un dia s’anirà de visita a la Citté Saint – Pierre!!!

ENS RETROBEM A LOURDES…SOM UN EQUIP